dimarts, 26 d’agost del 2014

11 de setembre del 2014



Pas a pas


Hi ha moments a la nostra vida en què les incerteses ens atabalen i que ens fan dubtar de tot plegat.
Aquest estiu sembla més llarg del que solien ser els estius passats, que amb les vacances el temps semblava córrer molt depressa i, sense gairebé adonar-nos-en, ja tornàvem a treballar i a pensar en les vacances de Nadal.
Enguany un seguit d’esdeveniments poden fer pensar que tot va al ralentí i això pot exasperar a més d’un. Coses tant diferents com poden ser el cas de corrupció de la família Pujol Ferrusola, els fitxatges de jugadors del Barça, la crida per la manifestació del proper 11 de setembre, la convocatòria de la consulta del 9N, la guerra de Ucraïna, les constants declaracions de tots els partits polítics......
Massa coses ens envolten i no ens permeten estar prou tranquils i ser conscients que estem en un període de la nostra vida que passarà a la història de Catalunya, d’Espanya i del món.
Molta gent comença a estar cansada de tot plegat, de la crisi econòmica, dels polítics, de la premsa i de que res sembla avançar prou ràpid en la bona direcció i que ens permeti iniciar una nova era més il·lusionadora que la que ens ha tocat viure aquests darrers anys.
Permeteu-me un consell per superar, si és que us hi sentiu immersos, aquest estat d’ànim pessimista que aclapara a força gent. Anem pas a pas, el millor és fixar-nos en allò que ens queda més proper i resoldre els dubtes que puguem tenir i deixar per més endavant tota la resta de temes que poden esperar una mica més, no vulguem començar la casa per la teulada, de mica en mica s’omple la pica, que diuen alguns dels refranys catalans.
Ara cal pensar en la manifestació del dia 11 de setembre a Barcelona. Cal que omplim els carrers i que el món sàpiga que volem ser un país normal.
A hores d’ara hi ha molta gent que, tot i que té previst anar a la manifestació de la diada, encara no s’ha inscrit perquè, a diferència de l’any passat, es farà a Barcelona i en dos carrers molt concrets. Això pot fer dubtar a més d’un al respecte de l’èxit d’aquesta manifestació que tornarà a marcar un punt d’inflexió en el procés sobiranista.
Per tant, si encara no ho heu fet, inscriviu-vos i deixeu que els dies passin tranquil·lament fins l’onze de setembre, i si ja esteu inscrits, recordeu als familiars, amics i coneguts que cal fer-ho. https://www.araeslhora.cat/ca/
El dia 11 de setembre tots a Barcelona i, del que passarà després, ja en parlarem l’endemà. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada