dilluns, 22 de juny del 2015

Amb els de la samarreta i els de la corbata







Amb la samarreta i la corbata caminem cap a la llibertat.

En Vicenç Partal, en la celebració dels 20 anys de l’aparició del diari digital Vilaweb que ell dirigeix, va portar al President Artur Mas i al David Fernández a una xerrada íntima, en la que es van parlar de tu, i on es van obrir els cors i van parlar sincerament d’allò que va succeir al voltant del 9N i del procés que està vivint Catalunya per aconseguir la independència.
El David Fernández va recordar i defensar l’abraçada que aquell dia van fer-se ell i el President, i que tanta gent va criticar, i a continuació va dir que el dia que cridin al President a declarar en el judici per haver organitzat el 9N, la CUP no estarà al davant ni al darrera sinó al seu costat.
L’Artur Mas, va reconèixer que quan tot semblava trencat i perdut i ell es sentia més sol que mai, la CUP va fer-li costat i això el va ajudar a continuar endavant per fer possible la celebració del 9N.
Ambdós van estar d’acord que la independència no és l’objectiu del nostre país, sinó l’eina que farà possible fer un país nou, més just i pròsper.
Veure l’esquerra revolucionària que representa la CUP , els de la samarreta, i el liberalisme/socialdemòcrata que representa CDC, els de la corbata, junts i parlant de treballar per tal d’aconseguir un mateix objectiu, la independència de Catalunya, fa que la il·lusió per allò que esdevindrà a partir de les eleccions del proper 27 de setembre es renovi i ens animi a treballar perquè siguin un èxit pel procés en el que estem immersos.
La independència de Catalunya l’aconseguirem anant de la mà tots junts, vestits amb samarretes uns i amb corbates i americanes els altres, però junts lluitant per la nostra llibertat. Junts haurem de desobeir les lleis de l’estat que ara ens empresonen, junts haurem de fer front a les conseqüències que aquests actes ens reportaran i junts podrem celebrar l’èxit quan siguem lliures i Catalunya esdevingui un nou estat independent.

Aquí podreu veure el vídeo de la trobada.
http://www.vilaweb.cat/noticia/4380750/20150616/video-integre-debat-artur-mas-david-fernandez.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada