divendres, 7 de març del 2014

9 de Novembre



 
'Un país normal'
Omnium Cultural va realitzar fa uns dies la primera acció massiva del 2014  a través de la campanya "Un país normal", en la que es van repartir més de 100.000 fulls volants a prop dels transports públics (boques de metro, estacions de tren i Ferrocarrils, estacions d'autobusos...) amb el lema: '9N. És normal que responguem quan per fi ens pregunten', per fer arribar a tothom l'argumentari de la campanya i consolidar la consulta del 9N en l'imaginari col·lectiu.
Les circumstàncies polítiques i econòmiques que està vivint la societat en general i el nostre país en particular, han fet possible arribar a un punt en què  tenim al nostre abast aconseguir la independència de Catalunya, però encara hi ha molt a fer i campanyes com aquestes han de fer possible mantenir  encesa la flama de la il·lusió en aquelles persones que ja ho tenen clar i despertar la curiositat i l’interès en aquelles que encara no s’ho han plantejat.
Es diu que la via catalana va mobilitzar a dos milions de persones per reclamar la independència de Catalunya i per això només cal pensar que, tant si hi vàreu anar com si no, si tots els que desitgem que el nostre país esdevingui un estat lliure som capaços de convèncer a una persona de les que encara dubten o ni s’ho han plantejat, haurem aconseguit ser una majoria tan gran que ningú podrà aturar aquest procés que ens portarà a la independència,  i a tenir l’oportunitat de veure néixer un nou estat  on res serà fàcil però tot serà possible.
Només cal que cadascun de nosaltres siguem capaços de convèncer a una persona, només a una, i ningú ens podrà aturar. No deixeu que altres facin tota la feina que encara cal fer, tingueu la satisfacció de contribuir en aquest procés històric aportant el vostre gra de sorra convencent a una persona perquè quan arribi el moment voti a favor d’una Catalunya independent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada