dimarts, 9 de febrer del 2016

Cami de Ronda



El camí de Ronda.

A Sant Fruitós tenim un entorn natural que convida a passejar-hi, però ens caldria un camí de ronda que connectés els diversos barris del poble i que esdevingués un autèntic nexe entre ells.
Un passeig de ronda a on tot caminant poguessin anar d’un costat a l’altre del poble amb tranquil·litat.  De fet ja tenim algun tram fet del que podria ser aquest camí de ronda de Sant Fruitós que passaria pel ”bosquet”, el carrer Raval, la llera del Riudor, la Sagrera, el camí de cal Traper, l’avinguda Lluís Companys, el carrer Montpeità, l’Avinguda Sant Joan... però que caldria condicionar-ne algun tram per tal de donar-li continuïtat i fer-lo ben visible i adient per a passejar-hi.

Aquest seria un projecte  en el que l’Ajuntament hi podria invertir recursos que de ben segur serien valorats per la gent del poble, i més ara que cada vegada hi ha més gent que camina per fer salut.

Aquí us deixo una proposta de recorregut que te uns 4 km i que seria adient per passejar durant una hora , conèixer millor els rodals del poble i alhora fer una activitat saludable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada